Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Lijfrente aankoop

U kunt er ook voor kiezen om met uw ontslagvergoeding een lijfrente aan te kopen, wat meer een verzekeringsoplossing is. Dit kunt u doen als u het nodig vindt dat u de ontslagvergoeding periodiek over een aantal jaren in uw leven krijgt uitgekeerd. Dit kan een directe aanvulling zijn op uw uitkering via een direct ingaande lijfrente, of u kunt uw pensioengat opvullen of eerder stoppen met werken met een uitgestelde lijfrente. Als u voor een direct ingaande lijfrente kiest, dan moet er u wel rekening mee houden dat u gekort kan worden op uw WW.

Een van de voordelen van het aankopen van een lijfrente is dat de gemiddelde belastingdruk bij een periodieke uitkering altijd lager is dan wanneer u de ontslagvergoeding in een keer laat uitkeren. Wilt u meer informatie hebben over lijfrentes en de financiële en fiscale gevolgen ervan, dan kunt u het beste een gesprek aanvragen met een onafhankelijke adviseur.


Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.