Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Direct ingaande lijfrente advies

Dreigt u ontslagen te worden en krijgt u een gouden handdruk? Dan is een direct ingaande lijfrente een goed idee. Als u uw geld in een direct ingaande lijfrente legt, dan ontvangt u periodieke uitkeringen zonder verdere uitstelling. Zo krijgt u een leuke aanvulling op uw WW, zodat u uw hypotheek en uw auto nog kunt betalen. De uitkeringsduur van deze lijfrente kan zowel voor bepaalde tijd als levenslang zijn.


Er zijn grote verschillen in periodieke uitkeringen per verzekeraar. Uw adviseur vergelijkt de verschillende verzekeraars, en geeft ook meteen fiscaal advies. Uw gouden handdruk adviseur maakt dan een objectieve berekening voor uw lijfrente op basis van uw situatie en voorkeuren waarbij natuurlijk ook alle kosten worden meegenomen.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.