Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Kantonrechterformule

Als er op voorhand geen afspraken over een ontslagregeling zijn gemaakt, dan word de kantonrechterformule meestal als uitgangspunt gebruikt voor de ontslagvergoeding. Deze kantonrechterformule is een richtlijn voor het bepalen van een vergoeding voor de werknemer bij de ontbinding van zijn arbeidscontract. De formule is op 1 januari 1997 door de kring van kantonrechters als richtlijn is vastgesteld. Niemand is verplicht deze formule te volgen. De formule wordt als volgt berekend: Aantal gewogen dienstjaren x Beloning x Correctiefactor

Wat is de hoogte van de ontslag- vergoeding volgens de kantonrechterformule? Wat zijn verder de gevolgen van uw ontslagvergoeding? Als u wilt dat Uw gouden handdruk adviseur dit berekent, en als u wilt weten hoe deze formule hoe in uw situatie uitpakt, vul dan bij onze offertepagina uw relevante gegevens in. Uw gouden handdruk adviseur kan u alles vertellen over uw ontslag, uw ontslagvergoeding en alle gevolgen ervan.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.