Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Lijfrente advies

U kunt uw ontslagvergoeding ook in een lijfrente stoppen. Dan heeft u voor een aantal jaren een aanvulling op uw overige inkomen. Als u dit van plan bent, dan heeft u de keuze tussen twee mogelijkheden: de direct ingaande lijfrente en de uitgestelde lijfrente. Bij de direct ingaande lijfrente word er meteen periodiek uitgekeerd door de verzekering. De periodieke uitkering kan per jaar, per kwartaal of maandelijks zijn. Dit is praktisch wanneer u meteen een aanvulling op uw nieuwe (lagere) inkomen nodig heeft.

Bij een uitgestelde lijfrente begint de periodieke uitkering pas na een aantal jaren. Dan word de hele ontslagvergoeding op basis van garantiewaarden of beleggingen voor een bepaalde tijd weggezet. Dit kunt u doen als u nu geen aanvulling op uw WW nodig heeft. Zo kunt u uw lijfrente gebruiken als pensioen of voor uw VUT.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.