Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Ontslagpremie advies

Ontslag kan iedereen overkomen. Er komt in zo'n geval nogal wat op u af. Na een ontslag wijzigt uw financiële situatie op vele punten, gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om in uw inkomen te voorzien. Waarschijnlijk hebt u recht op WW. Helaas ligt deze minstens 30% lager dan uw laatstgenoten salaris. Gelukkig heeft u een ontslagpremie. Ontslagpremie word ook wel ontslagvergoeding of gouden handdruk genoemd.

Als u een aanvulling zoekt op uw voorlopige inkomen, dan doet u er goed aan deze in een lijfrentepolis of in een stamrecht te steken. Als u uw ontslagpremie ineens krijgt, eist de fiscus een groot deel (tot 52%) van het kapitaal op. Uw gouden handdruk adviseur zoekt uit wat fiscaal het gunstigste voor u is.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.