Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Ontslagvergoeding

Bij ontslag krijgen werknemers vaak een ontslagvergoeding. Dit is bedoeld als compensatie voor de financiële gevolgen van uw ontslag. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk om goed te berekenen hoe u uw ontslagvergoeding zo voordelig mogelijk kan worden aangewend. Bij het uitkeren van uw gouden handdruk moet u rekening houden met de fiscus. Als u het bedrag direct wilt ontvangen betaalt u er belasting over in box 1. Als uw gouden handdruk wat groter, dan is het dan ook al snel interessant om de uitkering te spreiden over meerdere jaren via een lijfrente of het stamrecht, om zo in een lagere belastingschijf te vallen.

Naast de fiscus spelen ook andere factoren een rol, bijvoorbeeld een nieuwe baan, een uitkering, pensioenopbouw en uw gezinssituatie. Wat kunt u het beste met uw ontslagvergoeding doen? Met de relevante gegevens kan Uw gouden handdruk adviseur voor u berekenen wat fiscaal het gunstigste is voor u en uw ontslagpremie.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.