Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Advies over stamrecht

U kunt uw ontslagvergoeding ook gebruiken als koopsom voor een stamrecht, waarmee u direct of op termijn een aanvullend inkomen creëert. Uw vergoeding wordt dan onbelast als koopsom gestort bij een levensverzekeringsmaatschappij. De periodieke uitkeringen hieruit zijn wel belast, maar dan in een lage belastingschaal. Hiernaast is er ook nog het stamrecht bv. Bij de oprichting van een stamrecht bv wordt uw ontslagpremie niet gestort bij een verzekering maatschappij zoals de lijfrente, maar bij een door u zelf op te richten bv.

Door de onkosten wordt het oprichten van een stamrecht bv pas interessant als het om een bedrag gaat vanaf 15.000 Euro of als u toch een bedrijf wil gaat beginnen. U moet ook opletten dat de werkgever uw gouden handdruk rechtstreeks overmaakt naar de verzekeringsmaatschappij en niet naar u als werknemer. Wilt u meer weten over de stamrecht of de stamrecht bv? Browse dan over deze informatieve site.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.