Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Gouden handdruk en uw werkgever

U moet, als werkgever flink aan de slag om het ontslag van uw werknemer voor elkaar te krijgen. Er zijn veel dingen waar u aan moet denken bij een ontslag. Als u dan ook nog fouten maakt, dan kan dit u duur komen te staan. U heeft natuurlijk een afvloeiingsregeling of sociaal plan. Hiernaast word er bij ontslag van uw werknemer vaak een ontslag vergoeding meegegeven. Een ontslagvergoeding, of Gouden Handdruk is een soort schadevergoeding die uw ex- werknemer helpt om de periode in de WW goed te kunnen overbruggen.

Als u over de hoogte van uw ontslag vergoeding nog met uw werknemer aan het onderhandelen bent, is het verstandig vroegtijdig onafhankelijk advies aan te vragen. Uw gouden handdruk adviseur kan u hierbij onafhankelijk advies geven over ontslagregelingen, de financiële gevolgen ervan en andere dingen zoals een ontslagjurist. Zo kunt u het optimale resultaat bereiken.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.