Home

Gouden handdruk

Gouden handdruk adviseur

Ontslagpremie

Ontslagvergoeding

Ontslagen worden

Stamrecht B.V.

Aankopen lijfrente

Gouden handdruk offerte

Werkgever en gouden handdruk

Lijfrente advies

Direct ingaande lijfrente

Kantonrechtersformule

Juridisch advies


Financieel advies

WW uitkering

WW uitkering en gouden handdruk

Sitemap


Gouden handdruk en WW

Vanaf 1 april 2005 word uw Gouden Handdruk volledig verrekend met uw WW. Dit geldt voor een eenmalige ontslagvergoeding, voor een periodieke aanvulling bovenop uw WW, maar ook voor vergoedingen die in natura worden verrekend. De eventuele scholings- of bemiddelingskosten die de werkgever betaalt om mensen weer aan werk te helpen, of de voortzetting van uw pensioenopbouw worden niet gekort op uw WW. Dit is een bezuiniging van het kabinet, die hiermee zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk uit de WW te halen.

Wat is hiermee gevolg van uw ontslagvergoeding op uw WW-uitkering? Wat kunt u hiermee financieel het beste doen? Houd u zo nog iets van uw Gouden Handdruk over? Uw gouden handdruk adviseur kan voor u deze vragen beantwoorden en een onafhankelijk en persoonlijk advies geven. Zo krijgt u financieel advies waar u iets aan heeft.

Webzo Gouden Handdruk is een informatieve site. Wij bemiddelen niet in gouden handdrukken of lijfrentes en u kunt op deze site geen gouden handdruk offerte opvragen. Wij bieden onafhankelijke, kritische informatie voor consumenten die op zoek zijn naar goede gouden handdruk informatie.